25 Ağustos 2013 Pazar

TERRACO ecoTHERM TEROL GRANULE 1 mm - Çimento-Akrilik Esaslı Desenli Hazır Sıva

ecoTHERM Terol Düz, çimento-akrilik esaslı, dekoratif ve oldukça ekonomik bir cephe kaplamasıdır. Yapısında bulunan hidrolik, organik bağlayıcılar ve özel dolgu yapısı ile dış şartlara karşı mükemmel bir dayanım gösterir.

ÖZELLİKLER

EcoTHERM Terol, öğütülmüş ve hassas sınıflandırılmış dolgular, yüksek kaliteli hidrolikbağlayıcılar ve akrilik katkılardan oluşmaktadır. Aşırı hava şartlarına dayanıklı olup, doğru uygulandığında 15 yıldan daha fazla hizmet ömrüne sahiptir. 

KULLANIM ALANI

EcoTHERM Terol, binaların beton, sıva, tuğla gibi çoğu yeni ve eski yüzeylerinde kullanılabilir. Konut 
inşaatlarında, ticari ve endüstriyel binalarda, köprü cephelerinde, kolon ve kirişler gibi yüzeylerdekullanılabilir. Özellikle ecoTHERM yalıtım sistemi kaplaması olarak kullanılması tavsiye edilir. YÜZEY HAZIRLAMA
Yeni yüzeyler: Yüzeyin tüm toz, kir ve yabancı maddelerden arındırılmış olduğundan emin olun. Ayrıcayüzeyin tuz, yağ, gres içermediğinden, kabarıkların olmadığından emin olun. Uygulama yapılmayacak tüm bitişik yüzeyleri koruyun. Tüm çatlaklar, boşluklar ve bozukluklar Terramix veya Handycoat Ex-C ile tamir edilmelidir. Eski yüzeyler: Uygulama yüzeyinin sağlam olduğundan emin olun. Yüzeyi su ve soda çözeltisiyle yıkayın, durulayın ve tamirat veya astarlamaya başlamadan önce kurumaya 
bırakın. 

UYGULAMA

6-7 Lt suya 25 kg EcoTHERM Terol katarak, karışım topaksız hale gelene kadar yüksek devirli karıştırıcı 
ile yaklaşık 3 dakika karıştırınız. 5 dakika bekletin ve tekrar karıştırdıktan sonra kullanın. Uygulanacak yüzey çok kuru ve emiciyse, su ile nemlendirin. Eklerin oluşmaması için uygulama işlemi iyi planlanarak kesintisiz yapılmalıdır. Hazırlanan karışım 4 saat içerisinde tüketilmelidir. Uygulama yöntemi için aşağıdaki tabloya bakınız. EcoTHERM Terol uygulandıktan 24 saat sonra, ilk 3 günde, sabah ve akşam yüzeyin su ile prizlenmesi önemle tavsiye edilir. EcoTHERM Terol tam kuruduktan sonra, üzeri Terracoat Stain veya diğer Terraco Dış Cephe Boyalarıyla boyanabilir. Detaylı bilgi için ilgili ürün bilgi formuna bakınız. Uygulama aletlerini su ile temizleyiniz. 

SAĞLIK VE GÜVENLİK

Cilt ile uzun süreli temastan kaçınınız. Göz ile temasında bol su ile yıkayınız ve doktora başvurunuz. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. Detaylı bilgi için ürün güvenlik formuna başvurunuz. 

AMBALAJ VE DEPOLAMA

EcoTHERM Terol 25 kg kraft torba ambalajlarda kullanıma sunulmaktadır. Malzeme, doğrudan güneş ışınları almayan, aşırı sıcak ve soğuk olmayan, temiz ve kuru ortamda depolanmalıdır. Açılmamış ambalajlar 6 ay süreyle saklanabilir. Daha erken tarihli malzemeyi öncelikli kullanınız.

Ürün  Çeşidi                         Tane Boyutu                    Tüketim                                          Uygulama Aleti 
EcoTHERM Terol Düz       0.01-0,75 mm                1,0-2,0 kg/m²                                  Rulo, püskürtme 
EcoTHERM Terol Kalın       0.01-2,0 mm                2,8-3,5 Kg/m²                            Çelik ve plastik mala 
EcoTHERM Terol Dekor    0,01-3,0 mm                 2,5-3,5 kg/m²                             Çelik ve plastik mala 
EcoTHERM Terol Sahara 2 mm 0,01-2,00 mm        2,8-3,5 kg/m²                             Çelik ve plastik mala 
EcoTHERM Terol Granül 1 mm 0,01-1,00 mm         1,5-2,2 kg/m²                             Çelik ve plastik mala 
EcoTHERM Terol Granül 2 mm 0,01-2,00 mm          3,0-4,0 kg/m²                            Çelik ve plastik mala 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder