5 Ocak 2019 Cumartesi

TREU Alçı Makinesi Helezon Stator Twister D 6-3

Evet bugün piyasada özellikle makine alçısı yapan kişilerin yakından ilgilendiği bir ürün alçı makinesi statoru hakkında konuşacağız. Alçı makinesi helezonu olarak da bilinen bu ürün makinenin rotor yani mil kısmı ile birlikte en çok aşınan kısımları arasında yer almakta.

Bu ürünlerin piyasada birçok muadili mevcut. Ancak popüler olanlar ithal olan ürünler. Bunun nedeni ise uzun süre kullanımda aşınma göstermemeleri. Fiyatı uygun ürünler ise kısa kullanım ve yüksek aşınma performansları ile sorun yaratmaktadır. İşte bu konudaki gelişmeleri yakında takip eden TREU firması bu konuya bir alternatif sunmaktadır. Ülkemizin milli ve yerli sermayesiyle ustalarının deneyimi (TR) Avrupa'dan ithal ürünlerin (EU) kalitesine eşdeğer bir imalat ile birleştirmiş ve TREU markasını meydana getirmişlerdir. Firmanın TREU Alçı Makinesi Helezon Stator Twister D 6-3 ürünü piyasada bu konudaki talebi karşılayacak kalite ve hassasiyette. Ürün ekonomik fiyatı ile de bir yandan kullanıcıların takdirini kazanmakta. Ürün ile ilgili detaylar aşağıda yer almakta.



Alçı ve çimento esaslı sıvaların pompalanmasında kullanılan vidalı pompadır.

Kullanım Alanları:
Genel Özellikler:

Renk: Turuncu / Paketleme: 1 adet
Teknik Özellikler:

Stator uzunluğu: 273 mm
Stator çapı: 90 mm
Tane boyutu maksimum: 3 mm
Kapasite 400 devir/dk’da: 20 Lt / dk
Kapasite 200 devir/dk’da: 10 Lt / dk
Maksimum çalışma basıncı: 30 bar

TREU Rotor D6.3 Mil Alçı Sıva Makinası Yatağı bu ürünle birlikte kullanılan bir parçadır.

ürün ile ilgili detaylar aşağıda yer almaktadır.



Çelik alaşımdan yapılma olan D 6-3 Rotor, 63 HRC'de sertleştirilerek imal edilmektedir. Aşınmalara karşı dayanıklı olan bu ürün yüksek performansa sahiptir. İnce işçiliğinin çok iyi olmasından dolayı Statora yerleştirilmesi çok kolaydır. Piyasada var olan stator çeşitlerinin çoğunluğuyla uyumludur.
Ürünün Özellikleri

- Kapasite 23lt/dk, 400 rpm 
- Granül büyüklüğü maks. 3mm 
- Sert çelik alaşımdan yapılma 
- 63 HRC'de sertleştirilmiş

Yukarıdaki 2 ürün ile birlikte makinayı oluşturan parçalardan olan TREU Alçı Makinesi Bionik Karıştırma Şaftı Mixser makinenin önemli parçalarındandır.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder