30 Temmuz 2015 Perşembe

Casati Allegro Silikonlu Plastik Boya Hakkında Merak Ettikleriniz.






Bugün sizlere Türkiye'de büyük bir kullanıcı kitlesine sahip olan Casati firmasının çıkarmış olduğu yenilenen formülü sayesinde piyasadaki muadilleri ile rekabet edebilecek bir kalite'de olan  silikon katkılı akrilik emülsiyon esaslı, dekoratif ve koruyucu iç cephe boyası Casati Allegro Silikonlu Plastik Boya hakkında bilgi vereceğim. Daha önceleri kendi başına bir fabrika olan casati firması 2014 yılından itibaren Dyo Boya Fabrikaları A.Ş. bünyesine geçmiş olup Dyo Fabrikalarında üretilmektedir. Ürüne baktığımızda örtücülük özelliği öne çıkmakla birlikte kolay uygulanır, leke yapmaz, nefes alır bir yapıya sahip olduğu görülmektedir. Ürün Dyo Firması'nın hali hazırda satışını sürdürdüğü Dyo Dinamik Silikonlu İpekmat İç Cephe Boyası ürününe alternatif olarak piyasadaki diğer rakip firma boyalarına rekabet amacı ile üretilmiştir.

Piyasada satışta olan silikonlu iç cephe boyaları aşağıda listelenmiştir.

Marshall İpeksi Mat Silikonlu İç Cephe Boyası
Marshall Özel Mat Silikonlu İç Cephe Boyası
Filli Boya Alphinasilan İpeksi Mat İç Cephe Boyası
Filli Boya  Alpina Max Silikonlu İç Cephe Boyası
Fawori Silikonlu İpek İç Cephe Boyası
Fawori Silikonlu Mat iç Cephe Boyası.

Casati Allegro Silikonlu Plastik Boya kullanım alanları  arasında beton, sıva, macun, alçı vb. mineral yapı elemanlarının iç yüzeyleri yer almakta

Casati Allegro Silikonlu Plastik Boya  kullanım öncesinde orijinal kutusunda homojen (iyice) karıştırılmalıdır. Boyanacak yüzey temiz, tozsuz, kuru olmalıdır. Astarlama işleminden sonra sonkat boya 2 veya 3 kat halinde uygulanabilir. Uygulama katları arasında en az 6 saat beklenmelidir. +5°C'nin altında uygulama yapılmaması tavsiye edilmektedir.
   
Casati Allegro Silikonlu Plastik Boya kullanımında sarfiyat miktarı yüzeyin emiciliğine,tatbikat kalınlığına,kullanılan astara göre değişebilmektedir. Ürün orijinal ambalajında güneş ve dondan korunarak saklanmalıdır.

Casati Allegro Silikonlu Plastik Boya  TS 5808/2006 "G" standardına sahiptir.

Ambalaj Tipleri   3,5 Kg / 10 Kg / 20 Kg
  
S2 Çocukların ulaşabileceği yerden uzak tutunuz.
S7 Ağzı sıkı kapalı kapta koruyunuz.    
S26 Göz ile temasında bol su ile yıkayınız ve doktora başvurunuz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder