24 Kasım 2015 Salı

Soba Çocuk Korama Paneli Çerçevesi Hakkında Merak Ettikleriniz Bu Yazımızda

Merhaba bu yazımızda gerçekten kullanışlı ve benzeri olmayan bir üründen bahsedeceğiz. Soba çocuk koruma paneli çerçevesi artık çocuklarımızı sıcak sobalardan korumak için hizmetimizde.

Soba Çocuk Koruma Paneli hafif olması, fazla yer kaplamaması ve demonte olması gibi birçok avantaja sahip. Soba Çocuk Koruma Paneli'nin dış yüzeyi ısıya dayanıklı elektrostatik boya ile boyanmış. Böylece herhangi bir şekilde ısıdan etkilenmesi söz konusu değil. Soba Çocuk Koruma Paneli hakkında en çok akla takılan konulardan birisi de ürünün sobadan gelen ısı sayesinde ısınıp ısınmadığı. Ürün koruma panelini meydana getiren özel preslenmiş sacın yapısı sayesinde hava sirkülasyonu ile çok az bir miktar ısınsa da diğer taraftan aynı anda soğumaktadır. Böylece küçük çocukların ya da bebeklerin dokunmasıyla meydana gelebilecek herhangi bir rahatsızlığa meydan vermemektedir. Ürün değişik soba boyaları ve kuzineler için standart olarak 3 tipte üretilmektedir. 


50x60xyükseklik  70cm,  ağırlık=4.00kg


60x60xyükseklik  70cm,  ağırlık=4.5kg


90x60xyükseklik  70cm,  ağırlık=5.00kg.dir. ( Bu model kuzineler için kullanılmaktadır)











Soba Çocuk Koruma Panelinin yukarıdaki ölçülerinden ilki sobanın önüne gelen kısmındaki panel genişliğini, ikincisi yan tarafındaki panel ölçüsü derinliği üçüncüsü ise panelin yüksekliğini belirtmektedir.

Soba Çocuk Koruma Paneli kargolama sırasında özel kutu ambalajında sevk edilmektedir.




Bir dahaki yazımızda görüşmek üzere. İyi günler...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder